Hirdetés

Animált home gombot kaphatnak az új Nexusok



|

A Google úgy néz ki, hogy átdolgozza az új okostelefonjain a home gombot.

Hirdetés

A jelek szerint nem véletlenül került elő korábban az a pletyka, amely alapján változik a home gomb az Androidban. Valóban így lesz. 

Hirdetés

A 2016-os Nexus okostelefonok home gombja úgy néz ki, hogy animált lesz - a gomb négy színes ponttá változik át. 

Az animációt a home gomb hosszú lenyomása indítja el - aki pedig letiltja a Google Now-t, annál eltűnik a négy pont: ezzel biztossá vált a kettő kapcsolata. 

A legutóbbi pletykák alapján az idei Nexus készülékeket az HTC gyártja. Az 5,2 hüvelykes Sailfish műanyagból lesz, az 5,5 hüvelykes Marlin pedig fémből. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a korábbi Nexus készülékek megkapják-e ezt az extrát az Android Nougattal. 

A Google Assistant szolgáltatásával a keresés tovább fejlődik, ugyanis folytatólagos kérdéseket is fel lehet majd tenni egy-egy témában. Értelemszerűen egyelőre angolul lehet igazán kihasználni a Google asszisztensének a tudását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.