Hirdetés

Apple iPad Superguide - minden, amit az iPadről tudni akartál



|

A 132 oldalas PC World különszámból kiderül, hogyan kezeljük és állítsuk be az Apple táblagépét, illetve bemutatjuk a legjobb ipades programokat is. A kiadvány már kapható az újságárusoknál.

Hirdetés

 

Angol testvérlapunk eredetije alapján a PC World szerkesztősége elkészítette az első, magyar nyelvű, Apple iPadről szóló kiadványát. Az iPad nagyságú magazinból mindent megtudhat egy friss iPad-tulajdonos a gépről és a rajta futó programokról, így a kiadvány beszerzése tulajdonképpen alapvető. Természetesen arra is remekül használható, hogy az iPad megvásárlása előtt megismerhessük, hogy mi mindenre képes az eszköz. Az iPadre írt programok száma egyre csak bővül, így az iPad Superguide a leginkább megfelelő a kezdéshez.

 

 

Kapható országosan december 11-től a kiemelt újságárusoknál, illetve a Libri üzleteiben és a Kiadóban (1075 Budapest, Madách Imre út 13-24., tel: 1/577-4301).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.