Hirdetés

Apple iPhone 7: ez van a jackcsatlakozó helyén



|

Az iFixit darabokra bontotta az Apple aktuális csúcskészülékét, és megnézte, hogy mi van a belsejében.

Hirdetés

Az iFixit minden fontosabb készüléket darabokra szed, és megvizsgálja azt is, hogy mi van benne, mennyire javítható. Az Apple eszközei közül most az iPhone 7, az iPhone 7 Plus és az Apple Watch 2 boncolása következik. Ezeknek hála kiderülnek azok a titkok is, amelyeket az Apple még nem árult el. 

Hirdetés

Az iPhone 7 Plus szétbontásakor fény derült rá, hogy mi van a jackcsatlakozó helyén. A hely döntő többségét a Taptic Engine veszi el, de van egy műanyag ütköző is ott, ahol a kivágás volt régen. 

Mindez arra utal, hogy bár a Taptic Engine miatt is nyugdíjazták a régi szabványt, a döntésben szerepet játszott az is, hogy vízállóvá akarták tenni az iPhone-t. 

Az iPhone 7 Plusban lévő akkumulátor kapacitása minimálisan nőtt. Az iPhone 6S Plusban 2750 mAh-s volt az energiaforrás, itt már 2900 mAh-s. RAM-ból 3 GB került a készülékbe. Az iFixit ránézett a dupla kamerára is, amely a csapat szerint már-már megéri a kiálló részt a hátlapon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.