Hirdetés

Apple Pencil-támogatást kaphat az új iPhone



|

Minderre Tim Cook még korábban utalt - ismét a Samsungot követné az Apple?

Hirdetés

Visszafogott várakozás övezi az új iPhone-okat, amelyek nem újítanak túl sokat, és szinte már mindent tudunk róluk. Azonban lehet még egy meglepetése az Apple-nek. 

Hirdetés

Amint azt nemrég felfedezték, májusban egy olyan interjút adott Tim Cook, amelyben utalt rá, hogy a jövőbeli okostelefonjaik támogatják majd az Apple Pencilt. 

Érdekesség, hogy Steve Jobs mindig is ellene volt a stylusnak - Tim Cook szerint azonban ez egy ceruza, ami nagy különbség, ráadásul szerinte Jobs is szerette volna, ahogyan az emberek tartalmat gyártanak az Apple Pencillel. 

Természetesen ha az új iPhone-ok támogatják majd az eszközt, akkor a fejlesztők előtt új lehetőségek nyílnak. Arra pedig szinte nincs is ok, hogy miért ne támogatnák az új Apple okostelefonok a ceruzát. 

Sokak szerint nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy az Apple a Samsung sikeres ötleteiből merít. A nagyobb kijelzős és S Tollal ellátott Galaxy Note szériát először a nagyobb kijelzőkkel követte az iPhone, most a ceruza lehet a következő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.