Hirdetés

Apple TV - szórakozás felsőfokon!



|

Hirdetés

Bizonyára sokunknak eszünkbe jutott már, hogy egy baráti összejövetel alkalmával milyen jó lenne az otthoni tévén nézegetni az egyébként laptopon tárolt fényképeket vagy a karácsonyi vacsoráról készült videót. Első lépésként a készüléket fel kell töltenünk tartalommal, azaz a számítógépünk iTunes könyvtárában tárolt fotókkal, filmekkel és zenékkel. A feltöltés kétféleképpen történhet. A számítógép és az Apple TV összekapcsolásához használhatjuk az erre a célra szolgáló kábelt. Ám ha nem akarunk a különböző vezetékek fogságába esni, akkor használhatunk akár egy nagy sávszélességű, vezeték nélküli illesztőt is, melynek segítségével az Apple TV kábelek nélkül képes átvenni a digitális média tartalmat Mac vagy PC számítógépről is. Ráadásul nem is csak egy gépről képes így átemelni az adatokat, hanem akár ötről is egyszerre! Ezek után elpakolhatjuk számítógépünket és nincs más dolgunk csak, annyi hogy egyetlen mozdulattal csatlakoztassuk az Apple TV-t szélesvásznú tv-készülékünkhöz, kivetítőkhöz, házimozi-, vagy hifi rendszerünkhöz és azonnal láthatóvá illetve hallhatóvá válik a számítógépünk iTunes szoftverén tárolt valamennyi digitális tartalom.
A rendkívül könnyű kezelhetőség mellett az Apple TV számos újítással gondoskodik arról, hogy a televíziózás élményét még színesebbé tegye számunkra. Mostantól nem kell például bosszankodnunk, hogy a film végére már nem maradt időnk, hiszen a készülék ugyanazt az iTunes gyűjteményt kezeli, mint az iPod, így a szélesvásznú televízión megkezdett filmet akár iPod-unkon is befejezhetjük útközben. A digitális média-gyűjtemény böngészését az Apple termékektől megszokott intuitív kezelőfelület mellett, az egyszerűen kezelhető, de praktikus Apple Remote távirányító is segíti. A távirányító akár tíz méter távolságból is működik, így a szoba másik végéből is válogathatunk kedvenc filmjeink, zenéink, fényképeink tv és podcast műsoraink között. Az Apple TV egy 40 GB-os merevlemezt tartalmaz, melyen 50 órányi videót, 9.000 dalt, 25.000 fényképet, vagy ezek tetszőleges kombinációját képes tárolni és 720-soros, nagy felbontású képernyőn lejátszani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.