Hirdetés

Apple: új iOS béta, 10 milliárdos AppStore



|

Eseménydús hetet zárt a vállalat, egy csokorban a legfontosabb hírek.

Hirdetés

Nem lazsáltak az elmúlt néhány napban az Apple-nél: hétfőn Steve Jobs egészségügyi problémai miatt bejelentette, hogy határozatlan időre újból szabadságra megy, majd rögtön másnap publikussá vált a cég elképesztő számokat tartalmazó legfrissebb pénzügyi jelentése is.

 


Szerdán a fejlesztők képletesen rátehették a kezüket az iOS 4.3 második bétájára, az elmúlt néhány napban pedig sorra érkeztek az újdonságait taglaló hírek. Közben az első iPades bétában bemutatkozott új multitouch programváltási funkciókat nem hivatalosan sikerült iPhone-okra is átültetni, bár vélhetően az Apple okkal nem erőlteti ezek használatát a telefonon.

 

 


Természetesen a második béta iPadre is elérhető, ráadásul a kódban bogarászók rátaláltak a FaceTime, a PhotoBooth, és a kamera-alkalmazás ikonjaira is, amelyek a korábbi kiadásokból még hiányoztak. Érdekesség, hogy a naptár ikonja február 9-ét mutat, egyesek szerint ez az iPad 2 bejelentési dátuma.


Felbukkant még egy utalás a Media Stream funkcióra is, amely vélhetően a Ping közösségi szolgáltatásait fogja bővíteni, ráadásul iPhone-on, iPaden, és iPod Touch-on is elérhető lesz. Végül megemlítenénk, hogy tegnap az AppStore átlépte a 10 milliárdos letöltési mérföldkövet, a szerencsés tízmilliárdodik programot beszerző pedig egy tízezer dolláros iTunes-kuponnal lett gazdagabb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.