Hirdetés

Appok és hackek érkeztek az Android Wear-re



|

Flappy Bird-klón és főzött ROM is található az egyre bővülő kínálatban.

Hirdetés

A Google viselhető eszközökre optimalizált Android rendszere még szinte le sem gördült a futószalagról, a lelkes fejlesztők máris birtokba vették az új felületet.

Hirdetés

A már megjelent alkalmazások többségével alapvetően a az okosórák "számlapjának" kinézetét módosíthatjuk, azonban néhány csapat továbbment ennél. A legjobb kinézetváltó applikáció a Binary Watch Face, mely nem csupán a háttér lecserélésére ad lehetőséget, hanem a számok elhelyezkedését és a típusát is módosíthatjuk néhány érintéssel. Természetesen a szórakozást ígérő alkalmazások is megérkeztek a Wear piacterére, ahol már játékok közül is válogathatunk (az első okosórákra írt játék egyébként egy Flappy Bird klón lett). A modderek is felfedezték maguknak az új rendszert, melynek köszönhetően már el is készült az első custom ROM, mely az LG G watch-ra érhető el. A finomhangolásokon átesett felület a készítők szerint gazdaságosabban bánik az akkumulátorral, növeli a teljesítményt és csökkenti a használat közbeni laggokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.