Hirdetés

Április 12-én mutatkozik be a HTC 10 csúcsmobil



|

Kizárólag online lesz megtekinthető a készülék leleplezése.

Hirdetés

A HTC idén nagyrészt csak a Vive VR-headsete miatt kapott sajtót, azonban a gyökereihez visszanyúlva a vállalat végre mobilos bejelentésre készül. A ma közzétett meghívó szerint 2016. április 12-én (keddi nap) fogja bemutatni az idei csúcskészülékét, a modell neve várhatóan "HTC 10" lesz. A mobilok iránt érdeklődők valószínűleg tudják, hogy az elmúlt években a HTC csúcsmobiljai a "One" termékcsaládba tartoztak, de most elvileg megszabadul a névtől a gyártó.

Hirdetés


A jelenlegi információk alapján a HTC 10 versenyképes lesz a Samsung, LG és Sony mostanra már bemutatott csúcsmobiljaival: 5,2 hüvelykes és 2560×1440 pixeles érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon 820 SoC, 4 GB RAM, 12 MP-es hátlapi kamera lézeres fókusszal, 3000 milliamperes akku, továbbá USB-C csatlakozó van a terítéken. Szuggesztív neve ellenére a készüléken Android fut, nem Windows 10 Mobile.


A HTC 10 bejelentése teljesen virtuális lesz, azaz élőben streamelik majd a bemutató műsort. Elméletileg nyilvános eseményről van szó, magyar idő szerint délután 2-kor kezdődik majd a htc.com webhelyen.


(Forrás: Android Authority)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.