Hirdetés

Április 7-én érkezhet a OnePlus 3



|

Specifikációk is kerültek elő az új OnePlus készülékről.

Hirdetés

Tavaly a OnePlus VR-környezetben mutatta be a OnePlus 2 készülékét - az utódnál normál bemutatóra lehet számítani, Pekingben, hamarosan. 

Hirdetés

A jelek szerint április 7-én látjuk meg a OnePlus 3-at, amivel kapcsolatban most az AnTuTu-nak hála specifikációk is érkeztek. 

Az A3000-es modellszámon létező készülék 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kaphat. Ez alatt Snapdragon 820-as processzor, Adreno 530-as GPU és 4 GB RAM lesz, 32 GB tárhellyel. 

Mindezt egy 16 és egy 8 megapixeles kamera egészítik ki, az Android 6.0.1-re épült OxygenOS rendszerrel. 

A gyártó a OnePlus 2-t a zászlóshajók gyilkosainak kiáltotta ki, de ebbe az ígéretébe elég hamar belebukott. Ezúttal nincs ilyen hírverés, tehát óvatosabb a OnePlus 3-mal kapcsolatban. 

Frissítés: a OnePlus hivatalos tájékoztatása szerint az április 7-i esemény Kínára koncentrál majd, és nem a OnePlus 3 bemutatója lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.