Hirdetés

Április közepén jön a Samsung Galaxy S8



|

A legutóbbi jelentés szerint az április 17-i héten válik elérhetővé a Samsung új zászlóshajója.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hete vetődött fel egy pletyka, amely szerint a Samsung Galaxy S8 globális piacra kerülésére április 18-án számíthatunk. Most egy másik forrás ugyancsak április harmadik hetére tippeli a megjelenést. 

Hirdetés

A titokzatos dél-koreai forrás szerint a készülék az április 17-i héten válik elérhetővé, vagyis egyre valószínűbbnek látszik az április közepe. 

Tavaly októberben még arra utalt a Samsung, hogy a Galaxy S8 február 26-án mutatkozik be Barcelonában, egy Unpacked rendezvényen. Erre még sor kerülhet, elvégre a Samsung általában 2-4 héttel a bemutató után dobja piacra a csúcskészülékeit. 

A mostani késéssel ez nagyobb távot jelent, azonban az extra időt felhasználják majd arra, hogy megbizonyosodjanak: semmi olyan nem történhet a Galaxy S8-cal, mint a Galaxy Note 7-tel. 

A jelentések alapján a Samsung februárban kapja meg az összes alkatrészt ahhoz, hogy márciusban elkezdhesse a sorozatgyártást. 60 milliót szeretne leszállítani a Samsung, ami 10 millióval kevesebb, mint amekkora sikert 2013-ban elért a Galaxy S4. 

A Galaxy S8 egyik nagy ellenfele az LG G6 lesz, amely úgy néz ki, hogy az MWC-n mutatkozik be, és már március 10-én meg is jelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.