Hirdetés

Áprilisban indul az Oppo Find7a globális előrendelése



|

Egyelőre nem tudni, hogy a Quad HD kijelzős verzió mikor válhat elérhetővé.

Hirdetés

Másfél héttel ezelőtt a kínai Oppo bejelentette a régóta híresztelt idei Find 7 csúcsmobilját, a telefon két változatban vált hivatalossá: a drágábbik modellbe 1920×1080 helyett 2560×1440 pixeles (5,5 colos) érintőkijelző került, a négymagos processzorú Qualcomm lapkakészlete Snapdragon 800 helyett 801-es, továbbá 2 helyett 3 GB memória található benne. A komolyabb hardverekkel szerelt modellre Find 7, míg testvérére Find 7a néven hivatkozik a vállalat.
 

Hirdetés


A telefonok bejelentésekor a gyártó nem említette, hogy azok mikor válnak Kínán kívül elérhetővé, azonban most félig tisztázódott a helyzet: az olcsóbbik Find 7a modell nemzetközi előrendelése április 7-én fog megkezdődni, így a legjobb esetben a készülék áprilisban kerülhet piacra Európában.


A Quad HD kijelzős Oppo Find 7 természetesen jóval érdekesebb, az elérhetővé válásának késleltetése pedig szinte biztosan a megjelenítőjének magas felbontásából fakad, lévén ezeket a panelek egyelőre nem gyártják tonnaszámra. Ettől függetlenül remélhetően nem csak elméleti síkon fog létezni a készülék, hiszen az Oppo Find 7a modell a számos nagyon hasonló hardverekkel rendelkező, ráadásul már kapható rivális miatt annyira nem feltűnő ajánlat.


(Forrás: ÜberGizmo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.