Hirdetés

Áprilisban jöhet az Android 2.4



|

Nem kap új kódnevet a hibajavító verzió.

Hirdetés

Napra pontosan egy hónapja számoltunk be a Consumer Electrincs Show-n bemutatott ViewSonic ViewPad 4-ről, amely specifikációit tekintve valahol a tabletek, és az okostelefonok közt helyezkedik el - a gyártó szerint a 4,1 colos kijelzője miatt inkább az előbbiekhez tartozik, bár ezzel nem értünk teljesen egyet.

 

ViewSonic ViewPad 4

 


Így vagy úgy, a Pocket Lintnek pár napja sikerült némi exkluzív információt kicsikarnia a ViewSonic egyik munkatársából, aki elmondta, hogy az említett készülék megjelenését elhalasztották áprilisra, mivel nem Android 2.2-vel kívánják piacra dobni, hanem a még bejelentetlen 2.4-es változattal.


Erre állítólag azért van szükség, mert a tabletekre tervezett Honeycomb (3.0) már alapvetően támogatja a kétmagos processzorokat, ám a specifikusan ilyen optimalizálással megírt alkalmazások nem futnak az egymagos processzorral szerelt eddigi androidos okostelefonokon. Ezen probléma kiküszöbölése miatt a Google kénytelen volt előrehozni a 2.4 debütálását, a továbbra is Gingerbread kódnevet viselő friss változat várhatóan nem is fog egyéb újdonságokat hozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.