Hirdetés

Apró gondok a Samsung Galaxy S5 elérhetőségével?



|

Vasárnap leégett az egyik nyomtatott áramköröket beszállító vállalat gyára.

Hirdetés

Rendkívül kellemetlen hírt kaptak tegnap a Samsung illetékesei, ugyanis nagyjából egy hónappal a Galaxy S5 nemzetközi elérhetővé válása előtt leégett a csúcstelefon nyomtatott áramköreit készítő egyik partner dél-koreai gyártóüzeme. A helyi idő szerint vasárnap reggel kitört tűzben szerencsére senki sem sérült meg, azonban 279 tűzoltó 81 autóval körülbelül 6 órán át dolgozott az oltáson. Az előzetes becslések szerint a kár nagyjából 1 milliárd dollár, a tűz oka egyelőre ismeretlen.
 

Hirdetés


A Samsung tájékoztatása alapján a vasárnapi tűz nem fogja jelentős mértékben befolyásolni a Galaxy S5 kezdeti elérhetőségét, lévén az üzem csak egy pontosan nem ismertetett hányadát gyártotta berendelt nyomtatott áramköröknek, ám a kevésbé fontos piacokon egy darabig ettől függetlenül szűkösek lehetnek a készülékből rendelkezésre álló készletek.


(Forrás: GSMArena, Asia News Agency)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.