Hirdetés

Apró újítások a MacBook Pro vonalon



|

Az Apple állítólag még ezen a héten elhanyagolható frissítést hajthat végre a népszerű noteszsorozatán.

Hirdetés

A 9to5Mac portál értesülései szerint az almás vállalat a hét elején kisebb frissítést hajthat végre a februárban bemutatott, idei MacBook Pro laptopjain. A karbantartási javításnak is nevezhető művelet során állítólag semmilyen igazán lényeges változtatást sem kívánnak eszközölni, csak processzorcserére, és egyes modellek esetében nagyobb kapacitású háttértárra lehet számítani.

 

 


A 13 colos notebookokban momentán használt 2,3/2,7 GHz-es Intel Core i5/i7 központi egységeket elvileg 100 MHz-el magasabb üzemi frekvenciájúra fogja cserélni a gyártó, míg a 15 és 17 colos modellekben ketyegő CPU-k esetén plusz 200 MHz-re lehet számítani.


A legkisebb kijelzővel szerelt MacBook Pro modellekben az alapértelmezett 320/500 gigabájtos háttértárakat 500/750 GB-osra cserélheti az Apple, ám a hírek szerint semelyik modellnél sem fog változni a RAM mennyisége, vagy a grafikus alrendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.