Hirdetés

Asus Zenbook NX500, a csúcs ultrabook



|

Leleplezte új ultrabookját az Asus, a Zenbook NX500 csúcsok meghódítására tör.

Hirdetés

A 2014-es IF Design díjat is bezsebelő új Asus ultrabook a felső kategóriás termékek között indul hódító útjára. A 15,6 hüvelykes érintőkijelző 4K/Ultra-HD felbontásával és a saját fejlesztésű VisualMaster technológiával minden eddig látottnál részletesebb, színesebb és élethűbb képet kínál (az Asus jegyzi a legnagyobb hajlított monitort is).

Hirdetés


Az Asus Zenbook NX500 természetesen kiemelkedő hardvereket foglal magába a rekordot döntögető teljesítmény elérése érdekében. A negyedik generációs Intel Core i7 processzor mellett 2GB-os NVIDIA GeForce GTX 850M grafika és 512 GB-os PCI Express SSD, vagy két SATA 3-as solid-state-disk szolgálja ki a legmagasabb igényeket is. A prémium kategóriához illően három USB 3.0 portot és Bluetooth 4.0 támogatást is kapunk.



Az elegáns alumínium borítású házból nem csak kiváló minőségű képre, hanem tökéletes hangzásra is számíthatunk. A SonicMaster Premium rendszer a Bang & Olufsen ICEpower divíziójának közreműködésével készült, így nem csak jobb minőségre, de nagyobb hangerőre is számíthatunk. Az elsőre rendkívül meggyőző Asus Zenbook NX500 már csak az eddig nem közölt árával riaszthatja el a vásárlókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.