Hirdetés

Átadták a Mobiltelefonfilm-fesztivál díjait



|

Hirdetés

Nokia különdíjat Takács Borisz "Kefe 2001", Völgy különdíjat Holczer Tamás "Béjvaccs" című filmje kapott, míg Dán Gábor "Hihetetlen véletlen UFO felvétel" alkotásával a Godot Dumaszínház különdíjában részesült. A Nokia NSeries támogatásával megrendezett első magyarországi mobilfilm-fesztiválon a fődíj egy Nokia N93-as, a közönségdíj egy Nokia N73-as, míg a Nokia különdíj egy Nokia N70-es multimédiás komputer volt. Műfaját tekintve a film lehetett etűd, dokumentum, klip, reklám, akció, montázs, riport, videoblog, animáció, celebrity, kandi, lomográfia és bármi egyéb. A szakmai zsűri tagjai Jancsó Miklós, a zsűri elnöke, Rudolf Péter, Kamarás Iván, Ardai Tamás, Ferenczi György, Szőke András, Márta István, Sáfár Zoltán és Dér Attila voltak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.