Hirdetés

Augusztus 2-től vihető haza a Galaxy Note 7



|

A pletykák szerint rögtön a bemutató napján vihető lesz az új csúcsmodell.

Hirdetés

Nincs messze a Samsung Galaxy Note 7 hivatalos bemutatója, amely augusztus 2-án esedékes. A gyártó már meg is erősítette a rendezvényt. A megjelenés, vagyis a bolti elérhetőség dátuma azonban még kérdés volt. 

Hirdetés

A hírek alapján a Samsung rögtön a bemutató napján elérhetővé teszi a készüléket, állítólag már biztos készletekkel várják a startot. Erre minden bizonnyal képes is egy olyan nagy vállalat, mint a Samsung. 

Állítólag a döntés hátterében az olimpia áll - szeretne profitálni rajta a Samsung. A nagyobb sportesemények tökéletes alkalmat jelentenek egy marketinghadjárathoz. 

A Samsung komoly erőkkel lesz jelen az eseményen: több mint 11 000 sportoló kap olimpiai témájú Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge készüléket, valamint Gear Icon X fejhallgatót. 

Mindezek mellett azért is jön ilyen korán a Galaxy Note 7, hogy megszorongassa az Apple szeptemberben érkező iPhone készülékeit. 

Az íriszszkennerrel érkező Galaxy Note 7 európai ára várhatóan 849 euró környékén alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.