Hirdetés

Augusztus elején jön a Samsung Galaxy Note 7



|

Az új modell ráadásul dupla kamerát is kaphat.

Hirdetés

Lassan egy éves a Galaxy Note 5, így a készülék felhasználóinak a legnagyobb bánatára azt mondhatjuk, hogy az eszköz "öreg", és itt az ideje az utód érkezésének. 

Hirdetés

Bár a listában a Galaxy Note 6 következne, a Samsung állítólag átkereszteli Galaxy Note 7-re annak érdekében, hogy a vásárlók nehogy azt higgyék, le van maradva a Galaxy S7 szériához képest. 

Egy ideje már hallhattunk olyanokat, hogy az új csúcskészülék valamikor augusztusban mutatkozik be. Most a megbízhatónak tartott Evan Blass azt állítja, hogy két hónapra vagyunk a bemutatótól, vagyis a Galaxy Note 7 augusztus első napjaiban mutatja meg magát. 

A pletykák szerint egyelőre csak egyetlen Galaxy Note készülékre számíthatunk, így nem lesz extra verzió. A szivárgások szerint viszont hajlított lesz a Galaxy Note 7 elöl és hátul is. Emlegetik továbbá, hogy a Note 7 dupla hátsó kamerát kap, és ezzel meg is előzi majd az Apple iPhone 7 Plust. A specifikációk további sorát Snapdragon 823 processzor, 5,8 hüvelykes AMOLED kijelző és 6 GB RAM zárja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.