Hirdetés

Az 5 legjobb Bluetooth hangszóró



|

Hiába próbálkoznak a gyártók, a mobilokból sosem fogunk olyan tiszta hangot kapni, mint egy hangszóróból.

Hirdetés

Ahogy a mobiljaink egyre kisebbek lesznek, a gyártóknak egyre kisebb helyre kell bezsúfolniuk minden szükséges alkatrészt, ehhez pedig kompromisszumokat kell kötniük. Hiába fejlődtek rengeteget a hangszórók, ekkora helyre nem lehet minőségi darabokat rakni, és bár időről időre feltűnnek kiemelkedő darabok, valahogy egyik sem az igazi

Szerencsére ma már rengeteg Bluetooth hangszóró van a piacon, ezekből azonban nem mind hibátlan, sőt. Most összegyűjtöttük a legjobb, legminőségibb darabokat, így a vájt fülűek is találnak maguknak való hangszórót.

Hirdetés

Bose SoundLink 3

Talán nem a legcsicsásabb, nem a legszebb, sőt, extra funkciók terén is is alulmarad a többiekkel szemben, de ha nyers erőről és hangminőségről van szó, a SoundLink 3-nak nincs párja. Míg a legtöbb Bluetooth hangszóróban a basszust szinte nem is hallani, itt igencsak meggyőző a hangzás. Azért egy masszív autós hifit természetesen nem nyom le, de egy buliban simán megtöltünk egy szobát élettel. Az egyetlen probléma az ár, a SoundLink 3-ért ugyanis nem kevesebb mint 300 dollárt kell letennünk az asztalra, amivel messze a legdrágább hangszóró a piacon.

 

 

Creative Sound Blaster Roar 

A Soud Blaster Roar SR20 nemcsak hogy olcsóbb az előbbi hangszórónál, de rengeteg extrát is kapunk a pénzünkért. Ilyen a beépített microSD kártya, amellyel önálló lejátszóként is funkcionál, a 6000 mAh-s akkumulátor amelyről a telfonunk is tölthető, vagy épp a hangrögzítés lehetősége. A hangszóró egyetlen hibája talán épp ez, hogy túl sok mindent próbáltak belezsúfolni, Hiába a hatalmas akksi, csak 8 óráig bírja a cucc, ráadásul kifejezetten nehéz is. Ettől függetlenül ideális választás lehet, és mindössze 150 dollárért hozzá is juthatunk.

 

 

Fugoo Style

Az aprócska, de annál masszívabb hangszóró 3 különböző modellben is kapható, és ha az alappal nem lennénk elégedettek, választatjuk a Tough névre keresztelt verziót is, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A hó, homok és vízálló 50%-os teljesítménnyel akár 40 óráig is kibírja, de ha maxra tekerjük, akkor is bő 15 óra van benne. Mivel a hangszórók nagy része ennek a felét sem bírja ki, ez bizony nem kis teljesítmény. Az ár igencsak húzós, de legalább minőséget kapunk a 229 dollárunkért.

 

 

JBL Flip 2

A JBL már jó ideje utazik az iparban, így nem csoda, hogy a Flip a megjelenés után azonnal hatalmas siker lett. A 100 dollár alatti hangszórók királya nem rendelkezett a legjobb üzemidővel, de a többi extra mindenért kárpótolt. A Flip 2-ben megtartották a jó tulajdonságokat és még jobbá tették őket. Akár a zsebünkben is elfér, és bár csak 6 óráig szolgáltat zenét, panaszkodni így se nagyon van okunk a 99 dolláros árcédula mellett.

 

Anker MP141

Ha az Anker neve szóba jön, nem feltétlenül a vezeték nélküli hangszórók ugranak be elsőre, pedig egyáltalán nincs okuk panaszkodni. Bár első ránézésre az MP141 nem sokat ígér, egy kifejezetten minőségi darabbal állunk szemben, ami bár hangzásban nem veszi fel a versenyt a SoundLink 3-mal vagy a JBL Flip 2-vel, aprócska mérete és hihetetlenül olcsó ára miatt hiba lenne lehagyni a listáról. A 20 órás üzemidővel rendelkező bestiáért mindössze 40 dollárt kell letennünk az asztalra, ennyiért pedig még a hülyének is megéri.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.