Hirdetés

Az almások csütörtökön kisöprik az iCloudot



|

Jobban teszik a regisztrált fejlesztők, ha sürgősen biztonsági mentést készítenek a felhőben tárolt adataikról.

Hirdetés

A következő hónapban sok dolguk lesz az Apple sajtósainak, hiszen a legújabb pletykák szerint október 15-én fog bemutatkozni az iPhone 5, plusz nem kizárt, hogy a sokat híresztelt iPhone 4s is végre hivatalossá válik. Az új eszköz(ök) mellé friss operációs rendszer is dukál, az almások jelenleg iOS 5.0 kiadásra jelölt változatán végzik az utolsó simításokat.

 

 


Ennek egyik beépített funkciója az iClouddal való szinkronizáció, amely kapcsán az Apple most felhívta a fejlesztők szíves figyelmét, hogy magyar idő szerint szeptember 22. éjféltől reggel 8-ig nem lesz elérhető a szolgáltatás. Ezzel együtt a vállalat törölni fogja a rendszerben tárolt összes, a leállásig létrehozott biztonsági mentést is, ám ez a művelet elvileg nem érinti majd a leveleket, a névjegyeket, a naptárakat, az emlékeztetőket, és a könyvjelzőket.


Ettől függetlenül minden érintettnek javasoljuk, hogy ironikus módon készítsen egy biztonsági mentést a biztonsági mentéséről, hiszen az ördög sosem alszik. A váratlan takarítás oka vélhetően annyi, hogy az elmúlt hónapok során többször is módosult mind a szolgáltatás, mind pedig a kliens kódja, az almások minden bizonnyal így próbálják meg elejét venni az egzotikus kompatibilitási problémáknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.