Hirdetés

Az Apple az iPhone 5S helyett már az iPhone 6 bemutatására készül?



|

Az iTunes Store-ban több fontos, az Apple és a third party fejlesztők által készített app leírásában az „iPhone 6-ra optimalizáltuk” szöveg volt olvasható.

Hirdetés

A The Verge tegnap jelentette, hogy az Apple iOS operációs rendszerének több fontos, a cupertinói cég szakemberei által fejlesztett alkalmazásának – köztük az iMovie-nak, az iPhotónak, a Pagesnek és a Keynote-nak is – az iTunes Store-ban szereplő leírásában megjelent az „Ezt az appot iPhone 6-ra optimalizáltuk” szöveg. A dolog már csak azért is meglepő, mert több külsős fejlesztők által szállított app profiljában is olvasható volt ugyanez a mondat.

Persze, könnyen előfordulhat, hogy csak egyszerű elírásról van szó – és nem arról, hogy az Apple a szakemberek által várt 5S helyett iPhone 6-ra keresztelte volna legújabb okostelefonját – de biztosat csak a jövő keddi sajtótájékoztató után tudhatunk majd.

 

Az elmúlt hónapok pletykái és kiszivárogtatásai arra utaltak, hogy a szeptember 10-i eseményen az Apple aktuálisan futó csúcsmodellje, az iPhone 5 „szolidan feljavított” változatát, az iPhone 5S-t fogja bemutatni – és talán egy iPhone 5C néven futó, több színben kapható, olcsóbb modellt. A gyártó és a külső fejlesztővállalatok mérnökeinek utoljára az elődjénél, az iPhone 4S-nél nagyobb kijelzővel felszerelt iPhone 5 bemutatásakor kellett készülék-specifikus „optimalizációt” eszközölniük az alkalmazásaikon.

Hirdetés

Nemrég olyan hírek is felröppentek, hogy az Apple egy hathüvelykes iPhone piacra vezetésére készül, de a források szerint erre leghamarabb 2014-ben kerülhet sor. A cég időközben lecserélte az „iPhone 6” kifejezést tartalmazó tájékoztatókat, az iTunes Store oldalain már az „Ezt az appot iPhone 5-re optimalizáltuk” szöveg olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.