Hirdetés

Az Apple miatt így változik a Samsung Galaxy Tab 10.1N - videó



|

Íme az első olyan modell, amely csak és kizárólag a gyártók közti háborúskodás miatt született. És még így is bőven megéri a Samsungnak.

Hirdetés

Augusztusban nagy botrány volt, amikor a düsseldorfi bíróság ítélete szerint a Samsung Galaxy Tab 10.1 importját - jogi eltérések miatt Hollandián kívül - az Európai Unió egész területén betiltották. Hamarosan jött is finomítás, kiderült némi turpisság, végül aztán csak Németország maradt a tiltólistán.

Ennek köszönhetően a Samsung nem gondolkodott sokat a háború folytatásán, inkább elkészítette a Samsung Galaxy Tab 10.1N táblagépet, amely tudásában szinte teljesen megegyezik a már ismert és támadott eszközzel, de a design terén mutatkozik néhány jelentős változás. A német piacra szánt tablet kicsomagolását, bemutatását az alábbi videón tekinthetjük meg, érdekes lett a végeredmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.