Hirdetés

Az Apple tesztjében nem hajlik az iPhone 6



|

A napokban több panasz is érkezett az új mobil eldeformálódása miatt.

Hirdetés

A napokban több olyan videó is felkerült a netre, amelyben emberek gyűrik és feszegetik a saját iPhone 6 telefonjukat, a hírek szerint ugyanis az alumínium tokkal készülő telefon hétköznapi használat során meghajlik az ember zsebében. A dolog valóságalapjára többen is kíváncsiak voltak, ezért számos telefon esett már áldozatául két erős kéz szorításának, és ahogy azt várni lehetett, a sikerült is meghajlítaniuk a telefont.

Hirdetés

A sajtó természetesen azonnal felkapta a dolgot, az Apple-nek pedig választ kellett adnia a kérdésekre, ezért azt látták a legjobb megoldásnak, ha élesben mutatják meg az iPhone 6 tesztelését. Természetes, hogy a készülékeket nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is kiteszik különböző stresszteszteknek, és bár a gyárban a munkások nem próbálják meg kézzel eltörni vagy meghajlítani a telefonokat, bizony elég komoly próbatételnek vannak kitéve.

Az Apple meg is hívott néhány újságírót, hogy bemutassa a tesztelési folyamatot, amelyben a telefont a való élethez hasonló szituációknak vetik alá. Az egyik gép a telefonra való ráülést szimulálja, de olyan is akad, amely 25 kilós erővel nehezedik rá a telefon közepére. A készülékek prototípusait egyébként a dolgozókkal is hazaküldik, hogy éles helyzetben is kipróbálják őket. Az Apple szerint 9 bejelentést kaptak a meghajló telefonok miatt, és bár ez a lehetőség valóban fennáll, a rendeltetésszerű használat közben elképzelhetetlen, hogy ilyesmi előforduljon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.