Hirdetés

Az Asus is okosórát fejleszt



|

A tajvani gyártó is beszáll a viselhető eszközök csatájába.

Hirdetés

Az Android viselhető eszközökre optimalizált változata, a Wear szerdán, a Google I/O konferenciájának kereteink belül debütált a Samsung Gear Live, illetve az LG G Watch okosórákon, azonban nem kell sokat várnunk a konkurencia érkezésére sem.

Hirdetés

Az Asus a Wear rendszer prezentációját követően ugyanis megerősítette az eddigi pletykákat, melyek szerint hamarosan egy rendkívül kedvező áron kapható okosórát dobhat piacra. Az eszköz tervezett ára 99 és 149 dollár között helyezkedik majd el, mely lényegesen vevőcsalogatóbb összeg lehet, mint amennyiért az LG (225 dollár), illetve a Samsung (199 dollár) kínálja most bemutatott termékeit. A szeptemberre datált start egyébiránt taktikai lépésként is felfogható, hisz így az Asusnak bőven lesz ideje kijavítani azon hibákat melyek a két már piacon lévő eszköz körül felmerülnek majd.

A készülőfélben lévő okosóráról pontos specifikáció egyenlőre még nem szivárgott ki, de a pletykák szerint gesztusvezérléssel is kísérletezik a tajvani gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.