Hirdetés

Az emberek ezt akarják a ZTE-től



|

Szemkövető kamerákkal és szenzorokkal felszerelt okostelefont akarnak a ZTE felhasználói.

Hirdetés

A ZTE egy olyan okostelefon megépítésébe kezd, amely szemkövető kamerákkal és öntapadós hátlappal rendelkezik. A kijelzőt úgy lehet majd görgetni, hogy nem kell hozzáérni a készülékhez. 

Hirdetés

A ZTE az elmúlt 1,5 hónapban ötleteket gyűjtött az emberektől a Project CSX programon keresztül. Ezt a két fő újítást választották ki befutónak. 

A döntős ötletek között volt az intelligens tok, a csúcshardverek bevetése, a gyári Android, a VR-maszk, továbbá egy mechanikus motorokkal szerelt kesztyű. A szemkövető technológia volt azonban a legnépszerűbb, 36 százalékkal ez futott be az első helyen. 

A ZTE a jövőben is szívesen fordulna a felhasználóihoz azért, hogy megtudja, mit szeretnének az emberek. Az új készülék fejlesztés alatt áll, és valamikor 2017-ben jelenhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.