Hirdetés

Az emberek többsége inkább egy Galaxy S7-et akar, mint barátot vagy barátnőt



|

54 százalék inkább a Samsung zászlóshajóját választja, mint egy társat a hétköznapokban.

Hirdetés

Tudjuk, hogy nagy szenzáció a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge, de vajon mennyire? Ennek járt utána a CompareMyMobile. 

Hirdetés

Az oldal felmérései alapján az emberek 54 százaléka inkább egy ilyen okostelefont szeretne, mint szerető és megértő barátot vagy barátnőt a valódi életben.  

A történetnek itt még nincs vége. A brit felhasználókon végzett kutatás alapján az emberek 22 százaléka hajlandó lenne dobni a jelenlegi partnerét azonnal, ha ezért kapna egy Galaxy S7-et. 65 százaléknak még egy háziállatnál is fontosabb a csúcskészülék, 73 százalék pedig inkább ezt kérné, mint egy élethosszig tartó ingyenes Netflix-fiókot. 

A felmérés eredményei még az ezt végző céget is meglepték. Azt tudták, hogy az új eszközök megjelenésekor sokan cserélnék be a régi készülékeiket egy új reményében, de arról nem is álmodtak, hogy sokan a partnerüket is odaadnék egyért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.