Hirdetés

Az Ericsson bemutatta a világ első GSM mobil-fényképezőgépét



|

Megjelent az első telefon-kamera.

Hirdetés

A mobiltelefon egyszerűen alakítható át azonnali képkezelő eszközzé, mindössze rá kell pattintani a fényképezőgépet a mobiltelefon aljára, majd a szemünk elé kell helyezni a telefont és elkészíteni a képet. A CommuniCam bármely, modemmel felszerelt Ericsson mobiltelefonnal használható.
A CommuniCam dinamikus, felhasználóbarát menüsorokkal vezérelhetõ a telefon kijelzőjén. A fényképezőgépen egyszerre öt kép tárolható későbbi felhasználásra. A WebAlbumban tárolt személyes képek egyedülálló lehetőséget kínálnak on-line közösség létrehozására, illetve az ott tárolt képekbõl elektronikus képeslapot készíthetünk és elküldhetjük ismerőseinknek.


A mobil-fényképezőgép tulajdonosai, akárhol is tartózkodjanak éppen, azonnal megoszthatják élményeiket családjukkal vagy barátaikkal, például ha vadregényes tájon síelnek vagy buliznak, vagy barátjuk számítógépére képet küldhetnek a küszöbön álló találkozó helyérõl. A CommuniCam használatának kulcsa a szórakozás és a spontaneitás, hiszen elsősorban a 16-24 éves "korai követõk" számára tervezték. A 25 grammos fényképezőgéppel 352x288 pixel felbontású, 24 bit színmélységű kép készíthető, amely tökéletesen megfelel amatőr használathoz. A felbontást a viszonylag gyors átvitelhez tervezték, így egyetlen kép átlagos átviteli ideje körülbelül egy perc.
A fényképezőgép 2001. második negyedévében kerül az üzletekbe.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.