Hirdetés

Az esőt is bírja a Huawei P9



|

A P2i nanotechnológiának köszönhetően nem jön zavarba pár csepp víztől a Huawei zászlóshajója.

Hirdetés

A Huawei igyekezett a lehető legjobban ismertetni a P9-es zászlóshajója újdonságait, azonban van egy érdekesség, amiről eddig nem tudtunk. 

Hirdetés

Akárcsak a P8 és a Mate S korábban, a P9 is megkapta a P2i nanotechnológiát. Ennek a lényege az, hogy a mindennapokban előforduló folyadékok nem tudnak kárt tenni a készülékben, hála egy nanotechnológiás bevonatnak. 

Sok okostelefon egyre jobb védelmet garantál a vízzel szemben (és vízállóak is akadnak) - az effajta bevonatok megmenthetik a készüléket például esőben vagy ha beleesik egy víztócsába. Hivatalosan a bevonat a véletlen fröccsenésektől védi meg az eszközt. 

A Huawei P9 egyébként 5,2 hüvelykes full HD-s kijelzővel rendelkezik, kapott egy 8 megapixeles előlapi kamerát, USB-C-t, 3 vagy 4 GB RAM-ot (32/64 GB tárhely), illetve egy Kirin 955-ös processzort. Az igazi különlegessége mégis a hátlapi dupla kamera, amelynek a megépítésében a Leica segített. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.