Hirdetés

Az európai androidosok harmada iPhone-ra váltott idén nyáron



|

A vásárlók 27 százaléka váltott robotos készülékről almásra.

Hirdetés

Bár már a nyáron is öregnek számított az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus, napokon belül pedig itt az utód, az elmúlt hónapok mégis azt mutatják, hogy Európa gyors ütemben áll át az Andoidról az iOS-re. 

Hirdetés

A Kantar adatai szerint az öt legnagyobb piacon az okostelefon-vásárlók 27 százaléka cserélte le csak most nyáron az androidos kütyüjét iOS-es készülékre. 

Amerikában korántsem ilyen komoly ez a számadat, ott csak 9 százalék döntött így. Ellenben az összes készülék 64 százaléka ott Apple és Samsung volt, a legkeresettebb 10-ből 9 pedig valamelyik a kettő közül.

A top 10-be egyedül az LG fért be. 

Kínában a júniusi bravúr után visszacsúszott a Huawei, amelytől az elsőséget a Xiaomi vette át - a harc azonban nagyon kiélezett a két helyi márka között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.