Hirdetés

Az év végén jöhetnek a brutális WP7-es mobilok



|

Kiszivárgott az operációs rendszer általános ütemterve.

Hirdetés

A WMPoweruser jóvoltából érdekes diával lettünk gazdagabbak, amelyen a redmondiak mobilos operációs rendszerének általános kiadási ütemterve látható. Az első vörös fejlécű oszlop szerint az aktuális Windows Phone Tango kódnevű utóda a második negyedévben fog bemutatkozni, amely ugyan aláássa azon pletykát, hogy a január 10-13. közt megrendezésre kerülő Consumer Electronic Show-n debütáló Nokia Lumia 900 ezen verzióval fog érkezni, ám legalább a Microsoft tervei szerint a tangós készülékek remek áron kerülhetnek majd forgalomba.

 


Ennél talán izgalmasabb az utolsó negyedévre vonatkozó rész, hiszen az Apollo nevű következő komoly rendszerfrissítés alkalmával a Microsoft be kíván törni az üzleti- és csúcsmobilok piacára is, így vélhetően a programozóik az elkövetkező hónapokban többek közt a többmagos processzorok hatékony támogatására fognak kiemelt figyelmet fordítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.