Hirdetés

Az HTC 10 és a Galaxy S7 edge a legjobb, ha fotózni akarsz



|

A DxOMark ezt a két okostelefont tartja a jelenlegi legjobbnak.

Hirdetés

Az HTC nagyon sokat ígért az új zászlóshajójával, és a fotózást tekintve is azt mondta, a piac legjobbját teszi le az asztalra. 

Hirdetés

A felhasználók reakcióira még várni kell, de a DxOMark fényképezéssel kapcsolatos szakértőit meggyőzte a gyártó. A tesztjeik szerint kiváló kamerát kapott az HTC 10. 

Az oldal toplistáján a készülék az első helyet foglalja el, holtversenyben a Samsung Galaxy S7 edge készülékkel. Mindkettő 88 pontot kapott a fotózást tekintve, a videókhoz 86 és 88 pontot. 

Az HTC 10 fotós és videós teljesítményét egyaránt dicsérték, illetve megjegyezték, hogy gyenge fényviszonyok mellett is jó a zajcsökkentés, valamint megmaradnak a részletek. 

Sajnos mintaképekkel nem szolgáltak, de biztató, hogy az HTC ezúttal valószínűleg beváltja az ígaéretét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.