Hirdetés

Az HTC nem adja fel, jön az új csúcskészülék



|

Régóta nem találja magát a mobilpiacon a gyártó, de újabb zászlóshajókat ígér, amelyek talán meghozzák a sikert.

Hirdetés

Nincs túl jó bőrben az HTC, amelynek az aktuális HTC 10 zászlóshajóját nem csak Amerikában, világszerte sem övezte túl nagy népszerűség. A mobilpiacon évek óta egyre jobban bukdácsol a szebb napokat megélt gyártó, a független szakértők pedig kezdték biztosra venni, hogy az idei év után végleg feladja a cég. 

Hirdetés

Az HTC PR-managere, Jeff Gordon azonban egyértelmű választ adott a helyzetre, és közölte, hogy nem csak nem adta fel az HTC a mobilpiacot, de több jövőbeli zászlóshajón is dolgozik. 

Gordon többesszámot használt, vagyis a gyártó nem csak egy utolsó csúcskészülékkel szeretne szerencsét próbálni. 

Sajnos további információkat nem árult el, de a pletykák szerint az HTC Ocean kódnevű eszköz lesz az HTC 10 utódja. 

Az HTC Ocean az HTC 10 dizájnterveit viheti tovább, oldalt viszont nem fizikai gombokkal, hanem érintőfelületekkel lehet majd szabályozni a hangerőt és az egyéb funkciókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.