Hirdetés

Az idén készül el az első összecsukható Samsung okostelefon



|

A gyártás az utolsó negyedévben kezdődhet, de még tökéletesíteni kell a technológiákat.

Hirdetés

Az okostelefonok világában sokak szerint az összecsukható készülékek jelentik a jövőt - tervei már évek óta vannak az olyan cégeknek, mint az Apple, az LG, a Microsoft és a Samsung, de sorozatgyártásba eddig egyik sem kezdett. 

Hirdetés

Az idén ez megváltozhat, ugyanis a Samsung a hírek alapján van elég bátor ahhoz, hogy első legyen. Tajvani iparági források szerint az idei utolsó negyedévben kezdődhet meg az első összecsukható okostelefon gyártása. 

Korábbi információk szerint az MWC-n már lesz prototípus is, hajlékony AMOLED kijelzővel. Többet egyelőre nem tudni. 

Annyi mindenesetre biztos, hogy 2017-ben még technikai problémák nehezítik majd a gyártást, a valódi tömeges termelés csak jövőre kezdődhet el - addig megbízhatóságban és minőségben is fejleszteni kell a gyártási eljárásokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.