Hirdetés

Az iOS-ről szivárogtat Barbra Streisand



|

A híresség felhívta Tim Cookot, majd közölte, hogy szeptember 30-án jön egy iOS-frissítés, aminek hála a Siri már az ő nevét is jól mondja majd ki.

Hirdetés

A jelek szerint sokkal jobb terméktámogatást kap az, aki híres és gazdag. Barbra Streisand számára például zavaró volt, hogy a Siri hangasszisztens rosszul ejti ki a nevét. 

Hirdetés

Ezért a híresség úgy döntött, hogy felhívja az Apple ügyvezetőjét, Tim Cookot, és egy gyors javítást kér tőle. Állítólag Cook belement a változtatásokba, és a szeptember 30-án érkező frissítéssel végre Streisand nevét is jól ejti a Siri. 

Azóta is sokan találgatják, hogy milyen frissítésre célozhatott Streisand. Ha az iOS 10 végleges kiadására gondolt, akkor elsőként szivárogtatta ki a megjelenési dátumot. 

Az Apple rendszerint az új iPhone piacra kerülésekor teszi elérhetővé a végleges iOS-frissítést, ami szeptember közepén lenne esedékes - ezért meglepő a szeptember 30., mint frissítési dátum. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.