Hirdetés

Az iPad ellen megy csatába a Fujitsu tablete



|

Ujjlenyomat-olvasó is került a csúcskategóriás készülékbe.

Hirdetés

Az Engadget beszámolója alapján a japán KDDI mobilszolgáltató kedden bemutatta a táblagép-kínálatának novemberben piacra kerülő új ragadózóját. A nemrég 10 perc alatt feltölthető mobillal is előrukkolt Fujitsu által tervezett Arrows Tab (FJT21) minden szempontból csúcskategóriás, ráadásul világelsőként több felhasználót kezelni képes ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Nyitott kérdés, hogy mennyire vannak biztonságban rajta az eltárolt biometrikus adatok.

Hirdetés


A szigetországon kívül piacra valószínűleg nem kerülő tabletbe 10,1 colos és 2560×1600 pixeles érintőkijelző került, a kamerái 1,3 és 8 megapixelesek. Az Arrows Tab négymagos és 2.2 gigahertzes processzorú Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlettel lett felvértezve, amelyet 2 GB memóriával egészítettek ki a mérnökök.


További specifikációk: Gorilla Glass 3 borítás a kijelzőn, Android 4.2, 64 GB háttértár, microSD foglalat, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, NFC, LTE, vízálló borítás, 9600 milliamperes akku, 519 grammos súly, 261 × 169 × 8,9 mm-es méret.


A Fujitsu Arrows Tab japán ára nem tisztázott, de feltehetően nem lesz olcsó mulatság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.