Hirdetés

Az iPhone 5C babérjaira tör az HTC Desire 816



|

Műanyagba csomagolták az iPhone 5C-t követő HTC Desire 816-ot.

Hirdetés

Az HTC nem a Mobile World Congressen mutatja be az HTC M8-ast (erre március 25-ig várnunk kell), ugyanakkor a középkategória királyáról ott rántották le a leplet. A Desire 816 egy meglehetősen vonzó okostelefon, amely nem mellesleg az Apple iPhone 5C babérjaira tör. 

Hirdetés

A Desire 816-ot műanyagba csomagolták, ugyanakkor meglehetősen jó minőségűbe, amelynek hála élőben állítólag nagyon meggyőző. Az 5,5 hüvelykes kijelző 1280 x 720-as felbontásra képes, a betekintései szögek kiválóak. Az előlapra egy 5 megapixeles, HD-videót rögzíteni képes kamera került, hátulra pedig egy 13 megapixeles. 

Az LTE-képes telefon egyes piacokon dual-SIM-es verzióban is elérhető lesz, amely ráadásul dual-aktív módban működik, tehát valóban egyszerre lehet majd használni benne mindkét kártyát, teljeskörűen. A második negyedévben érkező Desire 816-hoz meglehetősen versenyképes árat ígér az HTC. Bár a készülék a középkategóriában indul, gyakorlatilag mindent tud, amit a mostani csúcskészülékek

 

További híreink az MWC-ről

 

Fotó: Aloysius Low

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.