Hirdetés

Az iPhone 6-ra üthet a Galaxy S6 - a hét legnagyobb mobilos szivárgásai



|

Az iPhone 6-ra hasonlíthat a Samsung Galaxy S6; információk érkeztek a Sony Xperia Z4-ről és az LG G4-ről.

Hirdetés

Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy S6

A napokban felmerültek olyan pletykák, amelyek szerint a Samsung Galaxy S6 valóban teljesen az alapoktól lett újratervezve, azonban nagyon hasonlít az iPhone 6 dizájnjára. A koreai értesüléseket aztán olyan kiszivárgott fotókkal erősítették meg, amelyeken valóban egy egybezárt fém házat lehetett látni, iPhone 6-stílusban. Elöl és hátul üveg kiegészítést is kaphatunk. 

Egy alkatrészeket gyártó cég ügyvezetője azt nyilatkozta, hogy a Galaxy S6 két verzióban érkezik: lapos és lekerekített kijelzővel. A fém házba zárt készülék az elmondása szerint még jobban hasonlít majd az Apple aktuális eszközeire. 

 

Ilyen lehet a Galaxy S6 hátulja - HDBLOG.it

 

A dizájnon túl más közös is lehet az Apple és a Samsung csúcskészülékeiben. A dél-koreai gyártó állítólag a Samsung Pay mobilfizetési rendszert is bevezeti, ami az Apple Pay megoldásával szemben mágneses elven működhet. Ennek a nagy előnye az, hogy a létező összes jelenlegi terminálnál használható lesz. 

A lekerekített panelekből egyébként hiány van, legalábbis a becslések szerint a Galaxy S6 sima kijelzős változata 40 milliós, a lekerekített 10 milliós darabszámban fogyhat. Az 5,1 hüvelykes ház Quad HD-s felbontású Super AMOLED-kijelzőt rejthet, Samsung Exynos vagy Qualcomm Snapdragon 810-es processzorral. A fém egybeházba hűvösebben üzemelő, kisebb méretű, de a jelenlegihez hasonló kapacitású akkumulátor kerülhet. 

A Galaxy S6 az MWC előtt mutatkozik majd be, várhatóan március 1-jén. Addig is a mellékelt fotókon látható a legpontosabb látványterv róla, az eddigi szivárgások alapján. 

 

Ez pedig a Sony Xperia Z4 előlapja

Állítólag a Sony Xperzia Z4-es csúcskészülékéről is kerültek ki fotók. Ezúttal az előlap volt megszemlélhető, de sajnos túl nagy újdonságokat nem mutatott - szinte ugyanolyan, mint az Xperia Z3 előlapja. Ez persze nem feltétlen baj, hiszen egy üvegréteggel és egy szép házzal ezúttal is remekül mutathat. 

Mivel a Z3 és a Z4 előlapját nehéz megkülönböztetni, ezért joggal feltételezhetjük, hogy a Sony nem akarja elrontani a bevált receptet, és így az új csúcskészülék dizájnbeli változásokat nem igazán hoz magával. Belül feltehetően egy Snapdragon 810-es processzor, 3 vagy 4 GB RAM, illetve 1080p-s vagy 1440p-s kijelző lesz megtalálható. 

 

weibo.com

 

3K-s lesz az LG G4?

Egyre közeledik az LG G4-es csúcskészülékének a bemutatója is, amely biztos, hogy legalább Quad HD-s kijelzőt kap - visszalépésre nem kell számítani. Egyelőre konkrét bizonyíték nem létezik rá, hogy lesz 3K-s modell is, de a hírek szerint limitált darabszámban mindenképp lehet számítani egy 1620 x 2880-as felbontású kiadásra.  

 

Keret nélküli kijelzővel érkezhet a Xiaomi Mi 4 utódja

Érdekes fotók a Xiaomi következő készülékéről is kerültek elő - ezeken állítólag a Xiaomi Mi 5 látható, amely 100 százalékban keret nélküli kijelzővel újíthat. A jelenlegi Xiaomi okostelefonok és phabletek dizájnvonalát követő eszköznek ez lehet a legfőbb újdonsága, sajnos több érdekességet egyelőre nem tudni róla. A feltételezések szerint Snapdragon 810-es processzor, 3 vagy 4 GB RAM és 1440p-s kijelző kerülhet bele. 

 

 

Szerintetek melyik okostelefon lesz a legjobb a közelgő csúcsmodellek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.