Hirdetés

Az iPhone 8 lehet az eddigi legnépszerűbb Apple okostelefon



|

Nagy sikert hozhat az OLED kijelző és a vezeték nélküli töltés, rekordeladásokat generálhat az iPhone 8.

Hirdetés

Jövőre ünnepli a tizedik évfordulóját az Apple iPhone szériája, az elemzők közül pedig egyre többen gondolják azt, hogy az iPhone 8 lesz az Apple eddigi legnagyobb sikere. 

Hirdetés

A sort immáron a híres Ming-Chi Kuo is erősíti, aki azt jósolja, hogy az Apple partnerei csak 2017 márciusa és szeptembere között (ez a 2017-es pénzügyi Apple-év második fele) 120 - 150 millió új készüléket gyárthatnak le. 

Az Apple a hírek szerint három különböző iPhone 8-at tervez: ebből kettő a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 7 és iPhone 7 Plus közvetlen utódja lesz, míg a harmadik a prémium, 5,2 hüvelykes, hajlított OLED kijelzős verzió. Az Apple állítólag több mint 10 prototípust tesztel, így egyelőre kevés dolog van kőbe vésve. 

Amennyiben több mint 120 millió iPhone 8 talál gazdára, akkor ez lesz az Apple eddigi legnépszerűbb okostelefonja, amely még az iPhone 6-ot is felülmúlja. 

Ming-Chi Kuo szerint az élénk kereslet hátterében az új, hajlított OLED kijelző és a vezeték nélküli töltés állnak majd. Egyes források alapján ez utóbbi nem kap helyet mindegyik új modellben, ugyanakkor távoli töltést tesz lehetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.