Hirdetés

Az LG-é lehet a legolcsóbb 3G-s telefon



|

Az LG lehet a legolcsóbb 3G-képes mobiltelefon gyártója.

Hirdetés

Az LG Electronics nyerte meg a GSM Association pályázatát, amelyben egy belépőkategóriásnak szánt, különösen olcsó 3G-s mobiltelefon fejlesztésére és gyártására hirdettek versenyt. Mindezt hivatalosan a jövő héten, a barcelonai 3GSM show keretében jelentik majd be.

 

Az LG várhatóan több millió rendelést kap majd. Annak érdekében, hogy növeljék a 3G-képes telefonok eladását, a készülék körülbelül 100 dolláros - körülbelül 20 ezer forintos - áron lesz kapható. Minderre azért van szükség, mert a jelenleg a kategóriában elérhető telefonok árai nagyon sok embert elriasztanak; így a 3G-s mobilinternet, valamint az e-mail- és videószolgáltatások is háttérbe szorulnak.

 

A Nokia, a Motorola, a Samsung és a Sony Ericsson mögött az ötödik legsikeresebb gyártó jelenleg a világon az LG, amely 2006-os bukdácsolása után most ismét teret hódítana magának. A pályázat megnyerésével elsősorban Európában érhetnek el sikereket. Érdekesség, hogy az egyik legolcsóbb 3G-képes mobilkészülék pillanatnyilag a kínai Huawei nevéhez fűződik - a Nagy-Britanniában előfizetéssel kapható telefon ára 72 font, azaz 28 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.