Hirdetés

Az LG eddigi legmegbízhatóbb modellje lesz a G6



|

Sokat ígér az LG, állítólag a hardvert és a szoftvert is többszörösen ellenőrzik, hogy egyetlen meglepetés se érje a vásárlókat.

Hirdetés

Óriási a teher az LG G6-on. A G5 moduláris újításai kudarcba fulladtak, vagyis teljesen mással kell elcsábítsa a vásárlókat. Aki a legerősebb hardverre vágyik, az valószínűleg a Samsung Galaxy S8-ban gondolkozik, elvégre a Snapdragon 835 a nyár elejéig kizárólag ehhez lesz elérhető, minden más gyártónak be kell érnie a Snapdragon 821-gyel. 

Hirdetés

Ez már önmagában is elég kihívás, azonban vegyük hozzá, hogy mostanában egyre kevésbé megbízhatóak a méregdrága zászlóshajók. A Galaxy Note 7 akkubotránya mellett bőven akadtak kellemetlenségek sok csúcskészülékkel. 

Az LG ennek szeretne véget vetni, és a hardver, valamint a szoftver többszöri ellenőrzésével elérni, hogy egyetlen G6-vásárló se szenvedjen problémáktól. Mindehhez ingyenes képernyőcserét is tervez a gyártó - a panelre pedig Gorilla Glass 5-öt. 

A cég egy korábbi videójában a megkérdezett emberek megbízhatóbb készülékeket szerettek volna, és nem akartak fizetni a megrepedt kijelzők javításáért. 

Az LG G6 február 26-án mutatkozik be, 5,7 hüvelykes, 1440 x 2880-as kijelzővel, 18:9-es képaránnyal. Vízálló ház, hátlapi dupla kamera, vezeték nélküli töltés, quad DAC, ujjlenyomat-olvasó, USB-C és 4 GB RAM lehet a specifikációk további listája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.