Hirdetés

Az LG G3-ra is mindjárt itt a Marshmallow



|

A lengyelek már decemberben megkapják rá az új Androidot.

Hirdetés

Néhány hete az LG G4-re már elkezdett megjelenni az Android 6.0, elsőként Lengyelországban, ahogyan az lenni szokott. Helyi információk alapján azonban gyorsan dolgozik az LG, és a G3-ra is jön decemberben a Marshmallow. 

Hirdetés

A lengyel források azt állítják, hogy az LG G3-ra a Marshmallow december 16. és 18. között várható. 

A rendszer kezelőfelülete állítólag alig különbözik majd attól, amit a G4 kap a Marshmallow-ban. Sajnos a hírek szerint sok fejlesztési nehézség adódott, ezért jelen pillanatban még nagyon rosszul optimalizált a frissítés. 

Aggódni vélhetően nem kell, hiszen a lengyelországi startig még van egy hónap, utána pedig biztosan időben sikerül mindent kijavítani a globális frissítéshez. 

Az LG G3 fénye ugyan mára megkopott a csúcskategóriával szemben, ennek ellenére a mai napig egy erős és jó készülék, amelynek a vételára elképesztően kedvező. Ami azt illeti, sok akció az egyik legjobb vétellé teszi ma a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.