Hirdetés

Az LG is külön mobilfizetési rendszert akar



|

Az Apple, a Google és a Samsung riválisa lenne az LG.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint az LG megkezdte a saját mobilfizetési rendszerének a fejlesztését. Az újdonság az Apple, a Google és a Samsung ellen lenne bevetve. 

Hirdetés

Az LG Dél-Koreában és Amerikában már regisztrálta is a G Pay márkanevet. Persze ez nem feltétel nélküli bizonyíték a szolgáltatás indulására, de jelzés arra, hogy a pletykák igazak lehetnek. 

Az LG állítólag az idei évvel kezdve már alaposan tanulmányozta a riválisok saját megoldásait, és információkat osztott meg a bank- és hitelkártyák kibocsátóival. 

A gyártó úgy tudni, hogy nagy figyelmet akar szentelni a sokoldalúságnak, aminek a részleteit egyelőre nem ismerni. Feltehetően ez azt jelenti, hogy a régebbi, nem-NFC-s terminálokkal is kompatibilis lesz a G Pay.

Szintén a G Pay mellett szól, hogy az LG Nexus 5X és az LG V10 ujjlenyomat-olvasójával beigazolódtak a néhány hónappal ezelőtt pletykák, amelyek szerint az LG nagyon szeretne beleugrani az Android Pay világába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.