Hirdetés

Az LG Magyarországra is elhozza a Chocolate mobilt, az LG KG800-at



|

Hirdetés

A készülék teljes egészében fekete, egészen addig, amíg meg nem érintjük az érintőgombos kijelző felületét - amely mobilkészülékben világelső. Az LG Chocolate Phone, amely már két európai formatervezési díjat is bezsebelt (iF Design Díjat és reddot Design Díjat egyedülálló formatervezéséért és felhasználói interfészéért), magasra helyezi a mércét a tekintetben, hogy egy mobiltelefonnak hogyan is kellene kinéznie és milyen érzetet kell keltenie. Továbbá ez az első tagja az LG új "Black Label Series" névre hallgató, dizájn-központú mobiltelefon családjának, amelyet azoknak a felhasználóknak szán, akik legalább annyira nagyra értékelik a stílust, mint amennyire nagyra értékelik a technológiát. A nyomógombokat alumíniummal és ónnal borították.
A várva várt LG Chocolate Phone, amely máris a koreai divatdiktátorok kedvence, és amiből novemberi forgalomba hozatala óta Koreában máris több mint 400.000 darabot adtak el, a kategóriáján belül élen álló MPR/AAC zenelejátszóval, 128 MB saját memóriával, 1,3 megapixeles kamerával és videó kamerával rendelkezik. Mindez egy olyan 15mm vastag mobilban, ami elég vékony ahhoz, hogy egy ingzsebbe vagy egy szoros farmernadrág zsebébe csúsztassuk. Az akkumulátor 200 órányi készenléti időt kínál és 3 óra 20 perc beszélgetést tesz lehetővé.
Technikai specifikációk - Egyedi formatervezés: fekete, egyszerű és kecses, rejtett gombok - Minimalista: rejtett LCD képernyő, rejtett kamera - Érintőgombos kijelző: az érintőgombos felület láthatatlanná válik, ha a készülék nincs használatban és aktiválásnál vörösen világít - 15mm vastag: az extra vékony dizájn lehetővé teszi, hogy a készüléket egy ingzsebbe vagy egy szoros farmernadrág zsebébe csúsztassuk - 128 MB beépített memória - 1,3 megapixeles kamera a tiszta képekért - 4X digitális zoom - A videofelvételeket a memória kapacitásától függően folyamatosan rögzíthetjük - MPEG4, H.263 támogatás - Internet, WAP (2.0) - Bluetooth - GPRS
A telefon már hazánkban is megvásárolható, kártyafüggetlenül 100 - 115 ezer forintba kerül. Várhatóan ősztől lesz elérhető a készülék fehér előlappal felszerelt verziója, majd ezt követi a 3G kompatiblis modell. A kinyitható LG KG810 a V3 sikere miatt Európában valószínűleg nem kerül forgalomba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.