Hirdetés

Az LG nem gyárt tévét okostelefon helyett



|

Állítólag alaptalanok a pletykák, amelyek szerint inkább a tévékre koncentrálnának.

Hirdetés

A koreai ET News a napokban egy olyan pletykáról számolt be, amely szerint az LG az erőforrásait átcsoportosítaná, ennek keretében a mobilos üzletágától pedig elvonásokat hajtana végre. A nyertes állítólag a tévés divízió lenne. Az LG most hivatalosan is reagált a felvetésekre, és azt mondja, a történet nem igaz. 

Hirdetés

Az LG azt állítja, hogy elkötelezettebbek a mobilpiac iránt mint valaha, és mindent megtesznek, hogy még nagyobb névvé válhassanak a szektorban. A cég szóvivői azt is hozzátették, hogy szerintük az idei évben már abszolút magukért beszéltek a termékeik. 

Szintén a pletyka ellen szól az LG tájékoztatása mellett az a tény, hogy a vállalat által gyártott Google-telefon, a Nexus 5 óriási nagy sikernek bizonyult, és hasonló érdeklődés mutatkozik a G2-es zászlóshajójuk iránt is. A Nexus 5 egyébként fontos kulcsa volt az LG idei harmadik negyedéves nyereségének is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.