Hirdetés

Az LG V20-szal is nagy a baj



|

A kamerát védő üveg egyre több felhasználónál adja meg magát, akár spontán módon is.

Hirdetés

Az V20 az LG reménysugara a mobilos piacon, főleg azután, hogy a G5 csúfos bukása nagyon rossz pénzügyi helyzetbe hozta a vállalat mobilos részlegét. 

Hirdetés

A V20-at bár Európába még nem hozták el, kiváló készülék, és sokak szerint a Galaxy Note 7 botrányának az egyik nyertese. 

A jelek szerint azonban az idei évben az összes csúcskészülék "el van átkozva" - míg az elején azt hittük, hogy csak véletlenül tört el néhány LG V20-on a kamerát védő üveg, addig mostanra gombamód szaporodnak az effajta jelentések. 

A shattergate néven emlegetett jelenség a V20 hátlapi, kamerát védő üvegét érinti. A felhasználók beszámolói szerint ez gyakorlatilag ok nélkül törik darabokra. Van, akinél az asztalon, érintés nélkül adta meg magát - másnál kisebb esést követően. Az esetekben közös, hogy egyiktől sem kellett volna megsérüljön a védőüveg. 

A gyártás korai szakaszában néhány Samsung Galaxy S7-tel és Huawei Nexus 6P-vel is jártak így, azonban azóta ilyesmiről egyszer sem lehetett hallani. 

Egyes feltételezések szerint az a gond, hogy a karcálló kivitelezés miatt nagy az üveg feszültsége, a mikrokarcok pedig előidézik a repedéseket, töréseket. Mindez valószínűleg nem állja meg a helyét, elvégre a V20 MIL-STD-810-hitelesítést kapott, tehát nem szabad, hogy néhány karctól bármi baja legyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.