Hirdetés

Az MWC-n jönnek az új Nokia okostelefonok



|

A HMD Global biztos, hogy ott lesz a 2017-es Mobile World Congressen.

Hirdetés

A Nokia néhány éve még legendás mobilgyártónak számított, és most minden jel arra utal, hogy 2017-ben visszatér a nagyok közé. 

Hirdetés

Mindezt több kiszivárgott prezentáció és pletyka is erősíti, illetve most egy újabb információ. A finn cég a 2017-es Mobile World Congressen mutatja be az első okostelefonjait. 

Mindez gyakorlatilag biztosnak tűnik, ugyanis a HMD Global, amely a következő 10 évben jogosult Nokia okostelefonokat kiadni, megerősítette a jelenlétét a február 27-én kezdődő kiállításon. 

Mivel a HMD egy ideje kizárólag a Nokia okostelefonok fejlesztésére koncentrál, ezért az egyetlen logikus indok az, hogy új terméket akarnak bemutatni a rendezvényen. Azt viszont nem tudni, hogy mennyit, és hogy az eszközök mikor jelenhetnek meg a piacon. 

A pletykák egyelőre csak a Nokia D1C-ről szólnak, ami Android 7.0-val hódítana a középkategóriában: Snapdragon 430-as processzor, 3 GB RAM és 16/32 GB tárhely kerülhet bele. Állítólag full HD-s, 5,5 hüvelykes kijelzőt és 16 megapixeles kamerát kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.