Hirdetés

Az NVIDIA a tabletekben hisz



|

Úgy tűnik új irányt vett az NVIDIA, amely a PC-k után most a tabletekre koncentrálna.

Hirdetés

Jen-Hsun Huang, az NVIDIA ügyvezetője arról beszélt, hogy a vállalata hogyan viszonyul a tabletekhez és az okostelefonokhoz. Utóbbi felvetése érdekes lehet, hiszen abban a szektorban a cég nem igazán tett még le semmit az asztalra - ennek az oka pedig az, hogy a Tegra egyszerűen túl erős az okostelefonokba.

Huang azt mondta, hogy hisznek a tabletekben, és a közeljövőben egyáltalán nem kívánnak okostelefonokkal foglalkozni. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy végleg lezárulni látszik az NVIDIA PC-s időszaka, hiszen egyre inkább mindkét lábbal átlépnek a tabletes szektorba.

Az NVIDIA csupán akkor vár pozitív változást a telefonok piacán, amikor az LTE igazán elterjedté válik. A cég ügyvezetője a befektetőknek arról is beszélt, hogy bár készülnek telefonos sikerekre is, komolyabban az LTE igazi kibontakozásáig nem folynak bele még ebbe az ágazatba.

A Tegra 4 egyébiránt júliusban érkezhet meg, ami pedig azt jelenti, hogy az első ilyen, ezzel szerelt tabletekre csak augusztusban lehet számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.