Hirdetés

Az öt legjobb Androidos képszerkesztő



|

Megkerestük a legjobb, fotóink módosítására kiképzett droidos alkalmazásokat.

Hirdetés

A mobiltelefonok és a táblagépek sokunknál már teljes értékű fényképezőgépként funkcionálnak, hisz legnagyobb előnyük (amellett hogy kompakt méretűek és folyamatosan kéznél vannak), hogy a hatalmas szoftverkínálatuknak köszönhetően akár azonnal szerkeszthetjük is az eszközökkel elkészített felvételeket.

Hirdetés

Összegyűjtöttünk néhány alkalmazást ,melyek installálásával az Android tulajdonosok számítógép bevetése nélkül, még melegében elvégezhetik a szükséges módosításokat képeiken.

Adobe Photoshop Touch

A PC-s képszerkesztők etalonjának mobilos portja korántsem rendelkezik olyan komoly képességekkel, mint a számítógépeken elérhető változat, de az alapvető funkciók itt is rendelkezésünkre állnak. A program legnagyobb hátránya, hogy nem ingyenes 2258 forintért szerezhetjük be a Play Store kínálatából (ingyenes verziója limitált képességekkel Adobe Photoshop Express néven tölthető le).

 

Pho.to Lab

Effektek tömkelegét kínálja a Pho.to Lab applikáció, mely az előre beállított módosítási opciókon és képkereteken kívül nem igazán kínál egyéb funkciót, így a professzionális megoldásokat kínáló Photoshop-porttal nem igazán képes versenyre kelni. Ám ha csupán egy gyors szűrő használatára van szükségünk a szoftver biztosan a segítségünkre siet majd.

 

Snapspeed

Tökéletesen érintőképernyőkre szabott kezelést kínál a Snapspeed, melynek legnagyobb fegyvere az egykattintásos fotóoptimalizálásban rejlik. Ennek köszönhetően ugyanis a szoftver - ha szerencsénk van - egyetlen szempillantás alatt korrigálja az editálni kívánt képünk alapvető hiányosságait. Az app emellett számtalan keretet és beépített effektet is tartalmaz.

 

Cymera

A program nem csupán meglévő képein módosítására kínál lehetőség; új felvételeket is készíthetünk integrált kamera-applikációjának segítségével, valós idejű szűrőinek segítségével pedig már a rögzítő gomb lenyomása előtt láthatjuk az egyes effektusok eredményét. Elkészült műveinket pedig az applikáción belülről megoszthatjuk a különféle közösségi oldalakon.

 

Autodesk Pixlr

Professzionális ám könnyedén átlátható eszköztár és rengeteg beállítási lehetőség jellemzi az Autodesk mobilos applikációját, mely extraként letölthető effektusok egész tömkelegét kínálja. Ezen kívül a szoftver segítségével lehetőségünk van több kép felhasználásával kollázs létrehozására is.

 

Ti használjátok képszerkesztésre Androidos eszközeiteket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.