Hirdetés

Az új iPhone gyorsabb az idei MacBooknál



|

A mérések szerint nagyon sok erő van az iPhone 6S-ben és az iPhone 6S Plusban.

Hirdetés

Mától kapható az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus, és a legtöbb nagy oldal már tesztelhette is a készülékeket, ezért rengeteg írás jelent meg róluk. 

Hirdetés

Ezekből sok dolog kiderült, az is, hogy nagyon gyorsak. Ami azt illeti, annyira, hogy lekörözik teljesítményben az Apple idén megjelent 12 hüvelykes MacBookját. 

A Geekbenchet sokan kipróbálták az új készülékekkel, hiszen különféle platformokon működik egységes módon az eszköz. 

Az eredmények alapján az iPhone 6S egy belépőkategóriás MacBooknak felel meg, míg az iPhone 6S Plus ettől is gyorsabb. A Mashable például 2521 pontot mért az egymagos teszten az iPhone 6S Plusnak, míg az új MacBook átlagos pontszáma 2295

Hozzá kell tenni, hogy az új MacBook ultratakarékos Core M CPU-t használ, ami elég lassú. A gyakorlati használat persze más lehet, hiszen függ a szoftverektől, a grafikus vezérlőtől, a képernyő méretétől, az app típusától és a multitaskos lehetőségektől is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.