Hirdetés

Az új Poco X3 GT olcsó, mégsem gyenge



|

A Mediatek processzorát és 120Hz-es kijelzőt kapott a kínai gyártó újdonsága.

Hirdetés

A Poco még a szintén kínai Xiaomi brandjeként kezdte pályafutását 2018-ban, ám időközben független vállalat lett belőle, és elég ismertté is vált a középkategóriába sorolható készülékeivel. A gyártó pedig nemrég előállt egy vadonatúj okostelefonnal, és a Poco X3 GT-ért bizony szintén nem kell túl mélyre nyúlnunk a zsebünkbe, de azért olyan funkciókat sem kell hiányolnunk, amelyek manapság rengeteg más mobilban megtalálhatóak.

A Poco X3 GT egyik legfontosabb alkatrésze a Mediatek Dimensity 1100-as, nyolc magos processzor, ami teljesítményben elvileg felveszi a versenyt a Qualcom Snapdragon 800-as szériájával. Emellett a készülék kapott még 8 GB RAM-ot, nem maradt ki az 5G, és 128 illetve 256 GB-os tárhelyet is választhatunk. Kijelző gyanánt egy 6,6 hüvelykes, 120Hz-es LCD-t pakolt bele a gyártó, és három hátlapi kamera is található a készüléken. Az egyik 64, a másik 8, a harmadik pedig 2 megapixeles.

Hirdetés

Az 5000 mAh-s aksi kapcsán elérhető 67 W-s gyorstöltés, és a Poco szerint mindössze 42 perc alatt lehet 0-ról 100-ra tölteni a mobilt. Fontos apróság még, hogy a készülék oldalán található egy ujjlenyomat-olvasó, valamint töltőt és műanyagtokot is találnak a dobozban a vásárlók.

Jelen állás szerint a Poco X3 GT Stargaze Black, Cloud White és Wave Blue színben lesz elérhető hamarosan Ázsiában, a Közel-Keleten, Latin-Amerikában és Afrikában. A 128 GB-os modell ára 299 dollár (picit több mint 90 ezer forint), a 256 GB-osé pedig 329 dollár (majdnem 100 ezer forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.